duntelco1
مشاوره تحصيلي

منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي ۱۴۰۲ كدام اند؟ تمامي داوطلبان رشته دكتري علوم و مهندسي صنايع غذايي بايد توجه داشته باشند كه در سالهاي گذشته دانشگاه هاي سراسري در دوره هاي روزانه، نوبت دوم و پرديس خودگران و دانشگاه آزاد در اين رشته پذيرش داشته اند. بنابراين داوطلبان براي قبولي در آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي بايستي در كنار برنامه ريزي به ديگر فاكتورهايي كه باعث موفقيت مي‌شود نيز توجه داشته باشند كه از مهمترين آنها استفاده از منبع مناسب براي مطالعه دروس مي‌باشد. در ادامه اين مطلب به منظور راهنمايي داوطلبان منابع آزمون دكتري رشته علوم و مهندسي صنايع غذايي 1402 را معرفي كرده ايم.

منبع: منابع دكتري مهندسي صنايع غذايي

منابع آزمون دكتري علوم و مهندسي صنايع غذايي

آزمون دكتري 1402 دانشگاه هاي سراسري و آزاد با يكديگر ادغام شده است، بنابراين تمامي داوطلبان رشته علوم و مهندسي صنايع غذايي در مقطع دكتري بايستي يك منابع را مطالعه كنند.

از آنجايي كه سازمان سنجش براي رشته هاي امتحاني فقط عنوان دروس را ذكر مي‌كند، منابع اصلي مطالعه براي آزمون دكتري علوم و مهندسي صنايع غذايي مشخص نيست، بنابراين در ادامه براي هر يك از دروس عمومي و اختصاصي رشته علوم و مهندسي صنايع غذايي را معرفي كرده ايم كه جزو بهترين منابع در اين زمينه مي‌باشند، داوطلبان مي‌توانند به كمك اين منابع موفق به كسب قبولي در اين رشته شوند.

 

بخوانيد:راهنما 
بخوانيد:
"}" data-sheets-userformat="{"2":29313,"3":{"1":0},"10":1,"12":0,"15":"Arial","16":16,"17":1}">ثبت نام آزمون دكتري

 

سرفصل هاي آزمون دكتري

دفترچه سوالات آزمون دكتري علوم و مهندسي صنايع غذايي داراي سوالات عمومي و اختصاصي در سطح كارشناسي و كارشناسي ارشد است كه در ادامه براي تمامي آنها منابعي را معرفي كرده ايم.

تمامي داوطلباني كه داراي مدرك كارشناسي ارشد هستند بدون درنظر گرفتن رشته تحصيلي‌شان مي‌توانند در مجموعه آزمون علوم و مهندسي صنايع غذايي شركت كنند و در يكي از گرايش هاي صنايع غذايي شامل صنايع عذايي، شيمي مواد غذايي، فناوري مواد غذايي و زيست فناوري مواد غذايي ادامه تحصيل دهند.

داوطلبان براي اينكه بتوانند در روز برگزاري آزمون به سوالات پاسخ دهند، بايستي با سبك سوالات و همينطور دروس آشنايي داشته باشند كه استفاده از منبع مناسب مي تواند در اين زمينه كارآمد باشد.

منابع آزمون دكتري صنايع غذايي 1402 | استعداد تحصيلي

درس استعداد تحصيلي درسي جزو دروس عمومي دفترچه سوالات آزمون دكتري علوم و مهندسي صنايع غذايي مي‌باشد  و داراي ضريب يك است، كه در اين زمينه، منابع زير به داوطلبان اين رشته پيشنهاد مي‌شود.

  • كتاب استعداد و آمادگي تحصيلي ويژه رشته مديريت دو جلدي | به تاليف احمد صداقت از انتشارات نگاه دانش.
  • كتاب استعداد و آمادگي تحصيلي | به تاليف هوشنگ عباس فام از انتشارات راه.
  • كتاب استعداد و آمادگي تحصيلي ويژه رشته مديريت | به تاليف عرفانيان، اصلاني، غفارزاده از انتشارات نگاه دانش.
  • كتاب استعداد و آمادگي تحصيلي ويژه رشته مديريت | به تاليف هادي مسيح خواه، محمد وكيلي از انتشارات كتابخانه فرهنگ.
  • كتاب استعداد و آمادگي تحصيلي GMAT 2011 | به تاليف مجيد نگهداري از انتشارات مولف.

جزوه درس استعداد تحصيلي

برخي داوطلبان با توجه به شرايطي كه دارند. براي مطالعه دروس وقت كافي ندارند و نياز به مطالعه حجم كمتري هستند و يا گاها نيز نياز به جزوه هايي به عنوان مكمل كتاب كمك آموزشي و يا نمونه سوال هايي براي آشنايي با سبك سوالات دارند كه در زمينه درس استعداد تحصيلي مي‌توان به جزوه هاي جامع در اين زمينه به موارد زير اشاره كرد.

  • جزوه اينترنتي 100 مساله حل شده استعداد تحصيلي دكتري | هادي مسيح خواه، محمد وكيلي از انتشارات كتابخانه فرهنگ
  • نمونه سوالات دكتري دانشگاه هاي صنعتي شريف | اميركبير و تهران.
  • جزوه استعداد و آمادگي تحصيلي ويژه رشته مديريت | احمد صداقت
  • جزوه استعداد و آمادگي تحصيلي ويژه رشته مديريت | عرفانيان
  • جزوه استعداد تحصيلي | جهاد دانشگاهي دانشگاه صنعتي شريف
  • جزوه استعداد تحصيلي | جهاد دانشگاهي دانشگاه صنعتي اميركبير
  • جزوه استعداد و آمادگي تحصيلي ويژه رشته مديريت | محمد وكيلي
  • جزوه استعداد تحصيلي | جهاد دانشگاهي دانشگاه تهران

منابع آزمون دكتري صنايع غذايي | زبان عمومي

  • كتاب گرامر كاربردي زبان انگليسي | به تاليف شهاب اناري و همكاران از انتشارات مبتكران.
  • كتاب گرامر زبان انگليسي | به تاليف عباس فرزام از انتشارات باستان.
  • كتاب 504 واژه ضروري تافل از انتشارات جنگل.
  • كتاب تافل رهنما | به تاليف ابراهيم نظري تيموري از انتشارات رهنما.
  • كتاب مجموعه سوالات كارشناسي ارشد زبان عمومي از انتشارات سازمان سنجش و آموزش كشور.

منابع آزمون دكتري صنايع غذايي | شيمي مواد غذايي

  • كتاب شيمي مواد غذايي | به تاليف دكتر حسن فاطمي از انتشارات شركت سهامي انتشار.
  • كتاب شيمي موادغذايي (food chemistry) | به تاليف بليتز، گروش و اسچيبرل از انتشارات اسپرينگرورلانگ برلين.
  • كتاب كنترل كيفي و آزمايش هاي شيميايي مواد غذايي | به تاليف دكتر پروانه از انتشارات دانشگاه تهران.
  • كتاب فشرده شيمي مواد غذايي | به تاليف بابك قنبرزاده از انتشارات آييژ.
  • كتاب شيمي موادغذايي  دو جلدي | به تاليف ميرمنوچهر حامدي از انتشارات مركز نشر دانشگاهي.
  • كتاب مباني شيمي مواد غذايي | به تاليف جان دمان، مترجم بابك قنبرزاده از انتشارات آييژ.
  • كتاب شيمي مواد غذايي | به تاليف آزادمرد دميرچي از انتشارات آييژ.

جزوه درس شيمي مواد غذايي

داوطلبان مي توانند به عنوان مكمل در كنار يكي از منابع فوق، از جزوه هاي مطرح همچون جزوه هاي زير نيز استفاده كنند.

  • جزوه شيمي مواد غذايي | دانشگاه تهران
  • جزوه شيمي مواد غذايي | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات

 

 

درس ميكروبيولوژي موادغذايي

  • كتاب ميكروبيولوژي مواد غذايي مدرن | به تاليف جي، مترجمان علي مرتضوي و ضياء الحق از انتشارات دانشگاه علوم پزشكي فردوسي مشهد.
  • كتاب ميكروبيولوژي مواد غذايي | به تاليف ويليام كارول فريزير و دنيس وستهاف | به ترجمه سيدعلي مرتضوي، مهدي كاشاني نژاد و سيدحميدرضا ضياءالحق از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب ميكروبيولوژي مواد غذايي | به تاليف موريس ماس، آدامز | به ترجمه سيدعلي مرتضوي و عليرضا صادقي ماهونك از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.

جزوه درس ميكروبيولوژي مواد غذايي

داوطلبان مي توانند به عنوان مكمل در كنار يكي از منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي ۱۴۰۲ ، از جزوه هاي مطرح همچون جزوه هاي زير نيز استفاده كنند.

  • جزوه ميكروب شناسي موادغذايي دانشگاه تهران
  • جزوه ميكروبيولوژي مواد غذايي دانشگاه شهيد بهشتي

درس اصول مهندسي صنايع غذايي

  • كتاب مقدمه اي بر اصول مهندسي صنايع غذايي دو جلدي | به تاليف آرپائول سينگ، دنيس آرهلدمن | به ترجمه سيدعلي مرتضوي، علي اكبر سيف كردي، عليرضا صادقي، علي اكبر غلامحسين پور از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب اصول مهندسي صنايع غذايي | به تاليف سيد كمال الدين رضوي از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب مباني اصول مهندسي صنايع غذايي | به تاليف سيد كمال الدين رضوي از انتشارات عميدي.
  • كتاب اصول مهندسي صنايع غذايي | به تاليف آر. پائول سينگ | به ترجمه عتي مرتضويان از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب اصول مهندسي صنايع غذايي | به تاليف حميد توكلي پور از انتشارات آييژ.
  • كتاب اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي | به تاليف هيمن نوربخش، كاظم جهان بين از انتشارات شهرآب، آينده سازان.

جزوه اصول مهندسي صنايع غذايي

داوطلبان مي توانند به عنوان مكمل در كنار يكي از منابع فوق، از جزوه هاي مطرح همچون جزوه هاي زير نيز استفاده كنند.

  • جزوه اصول مهندسي صنايع غذايي دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات
  • جزوه اصول مهندسي صنايع غذايي دانشگاه تهران

درس تكنولوژي مواد غذايي (روغن)

  • كتاب روغن ها و چربي ها در صنايع غذايي | به تاليف اف.دي گانستون | به ترجمه سيد مهدي جعفري و طاهره قانعي زارع از انتشارات دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان.
  • كتاب تكنولوژي روغن و چربي هاي خوراكي | به تاليف دكتر محمد صفري از انتشارات دانشگاه تهران.
  • كتاب چربي ها و روغن هاي نباتي خوراكي | به تاليف فرشته مالك از انتشارات سروا.
  • كتاب درسنامه علوم و صنايع غذايي | به تاليف احسان جناب از انتشارات كتاب مير.

جزوه درس تكنولوژي مواد غذايي (روغن)

داوطلبان مي توانند به عنوان مكمل در كنار يكي از منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي، از جزوه هاي مطرح همچون جزوه هاي زير نيز استفاده كنند.

  • جزوه تكنولوژي روغن | دانشگاه تهران.
  • جزوه تكنولوژي روغن | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات.

منابع آزمون دكتري صنايع غذايي | تكنولوژي مواد غذايي (غلات)

  • كتاب مقدمه اي بر تكنولوژي فرآورده هاي غلات | به تاليف رسول پايان، انتشارات آئيژ.
  • كتاب تكنولوژي بعد از برداشت غلات | به تاليف عزت ا.. عسكري اصلي ارد از انتشارات ياوريان.
  • كتاب درسنامه علوم و صنايع غذايي | به تاليف احسان جناب از انتشارات كتاب مير.

جزوه درس تكنولوژي مواد (غلات)

داوطلبان مي توانند به عنوان مكمل در كنار يكي از منابع فوق، از جزوه هاي مطرح همچون جزوه هاي زير نيز استفاده كنند.

  • جزوه تكنولوژي غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات
  • جزوه تكنولوژي غلات دانشگاه تهران

درس تكنولوژي مواد غذايي (قند و شكر)

  • كتاب تكنولوژي قند | به تاليف اسماعيل زاده كناري از انتشارات علوم كشاورزي.
  • كتاب درسنامه علوم و صنايع غذايي | به تاليف احسان جناب از انتشارات كتاب مير.
  • كتاب تكنولوژي قند و چغندرقند | به ترجمه مسعود فلاحي و همكاران از انتشارات سنبله.

جزوه درس تكنولوژي مواد غذايي (قند و شكر)

  • جزوه تكنولوژي قند و شكر | دانشگاه تهران
  • جزوه تكنولوژي قند و شكر | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات

درس تكنولوژي مواد غذايي (كنسرو)

  • كتاب صنايع كنسروسازي (اصول و كاربردها) | به تاليف جواد حصاري از انتشارات عميدي.
  • كتاب كنسروسازي | به تاليف رسول پايان از انتشارات آييژ.
  • كتاب تكنولوژي فراورش غذا (اصول و كاربردها) | به تاليف پي جي فيلاوز | به ترجمه مرتضي سهرابي از انتشارات مركز نشر دانشگاهي.
  • كتاب درسنامه علوم و صنايع غذايي | به تاليف احسان جناب از انتشارات كتاب مير.

جزوه درس تكنولوژي مواد غذايي (كنسرو)

داوطلبان مي‌توانند به عنوان مكمل در كنار يكي از منابع فوق، از جزوه هاي مطرح همچون جزوه هاي زير نيز استفاده كنند.

  • جزوه تكنولوژي كنسرو | دانشگاه تهران
  • جزوه تكنولوژي كنسرو | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات

 

 

درس تكنولوژي مواد غذايي (گوشت)

  • كتاب تكنولوژي صنايع گوشت و شيلات | به تاليف فريدون فضائلي نژاد از انتشارات كتاب آوا.
  • كتاب علوم و صنايع گوشت | به تاليف دكتر نورد هوكني از انتشارات دانشگاه تهران.
  • كتاب گوشت و فرآورده هاي گوشتي تكنولوژي، شيمي و ميكروبيولوژيكي | به تاليف جين ساذرلند | به ترجمه سارا موحد از انتشارات پلك.
  • كتاب اجراي سيستم HACCP در صنايع گوشت و فرآورده هاي گوشتي | به تاليف سيدحسين حسيني قابوس، احمدرضا فيضي پور نامقي و مرتضي خميري از انتشارات مرز دانش.
  • كتاب درسنامه علوم و صنايع غذايي | به تاليف احسان جناب از انتشارات كتاب مير.

جزوه درس تكنولوژي مواد غذايي ( گوشت )

  • جزوه تكنولوژي گوشت | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات
  • جزوه تكنولوژي گوشت | دانشگاه تهران

درس تكنولوژي مواد غذايي (اصول نگهداري مواد غذايي)

  • كتاب اصول تكنولوژي نگهداري موادغذايي | به تاليف دكتر حسن فاطمي از انتشارات شركت سهامي انتشار.
  • كتاب عوامل فساد و شرايط نگهداري موادغذايي در سردخانه | به تاليف دكتر ايماندل و دكتر صادق زاده از انتشارات دانشگاه تهران.
  • كتاب اصول نگهداري مواد غذايي | به تاليف سهراب معيني و كامبيز جهان بين از انتشارات دانشگاه تهران.
  • كتاب اصول نگهداري مواد غذايي | به تاليف حجت بيگ زاده از انتشارات سپهر.
  • كتاب نگهداري و ذخيره سازي انواع ميوه و سبزي | به تاليف حميد ايران نژاد از انتشارات آواي نور.
  • كتاب درسنامه علوم و صنايع غذايي | به تاليف احسان جناب از انتشارات كتاب مير

جزوه تكنولوژي مواد غذايي (اصول نگهداري مواد غذايي)

  • جزوه اصول نگهداري موادغذايي | دانشگاه تهران
  • جزوه اصول نگهداري مواد غذايي | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات

منابع آزمون دكتري صنايع غذايي | تكنولوژي مواد غذايي (لبنيات)

  • كتاب تكنولوژي شير و فرآورده هاي لبني | به تاليف علي مرتضوي از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب دانش و تكنولوژي ماست | به تاليف حبيبي نجفي از انتشارات جهاد دانشگاهي دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب شير و فرآورده هاي آن | به تاليف گيتي كريم از انتشارات جهاد دانشگاهي دانشگاه تهران.
  • كتاب فناوريهاي نوين در صنايع شير | به تاليف آر.ك. رابينسون | به ترجمه محمدرضا كوشكي از انتشارات سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران.
  • كتاب درسنامه علوم و صنايع غذايي | به تاليف احسان جناب از انتشارات كتاب مير.

جزوه درس تكنولوژي مواد غذايي (لبنيات)

داوطلبان مي توانند به عنوان مكمل در كنار يكي از منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي ، از جزوه هاي مطرح همچون جزوه هاي زير نيز استفاده كنند.

  • جزوه صنايع لبنيات، دكتر خسروشاهي | دانشگاه اروميه
  • جزوه تكنولوژي لبنيات | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات
  • جزوه تكنولوژي شير | دانشگاه تهران

منابع آزمون دكتري صنايع غذايي ۱۴۰۲ | ميكروبيولوژي صنعتي

  • كتاب مقدمه اي بر ميكروبيولوژي صنعتي | به تاليف مايكل ويتز، نيل مورگان | به ترجمه سيد علي مرتضوي، آرش كوچكي | به انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي | به تاليف توماس جي. مانت ويل، كارل آر ماتيوس از انتشارات جهاد دانشگاهي صنعتي اصفهان.
  • كتاب بيوتكنولوژي ميكروبيولوژي صنعتي | به تاليف ولف كروگر، آناليز كروگر | به ترجمه مهدي كريمي، علي مرتضوي و رسول كدخدايي از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.

جزوه درس ميكروبيولوژي صنعتي

  • جزوه ميكروبيولوژي  صنعتي | دانشگاه تهران
  • جزوه ميكروبيولوژي صنعتي | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات

درس خواص فيزيكي مواد غذايي

  • كتاب خواص فيزيكي محصولات كشاورزي و مواد غذايي | به تاليف ريحانه اكبري از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب ويژگي هاي فيزيكي مواد غذايي | به تاليف سروت گولوم سومنو سرپيل ساهين | به ترجمه مهدي جعفري و مهدي كاشاني نژاد از انتشارات دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان.
  • كتاب ويژگي هاي فيزيكي مواد غذايي سيستم هاي فرآوري غذايي | به تاليف مايكل جان لوئيس | به ترجمه بابك قنبرزاده از انتشارات آييژ. منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي
  • كتاب خواص فيزيكي مكانيكي محصولات غذايي و مواد كشاورزي | به تاليف ريچارد استروشاين | به ترجمه علي رجبي از انتشارات پور ماندگار.

جزوه درس خواص فيزيكي مواد غذايي

  • جزوه خواص فيزيكي موادغذايي | دانشگاه تهران
  • جزوه خواص فيزيكي موادغذايي | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات

درس روش هاي نوين آزمايشگاهي

  • كتاب روش هاي نوين آزمايشگاهي | به تاليف رضا رضايي از انتشارات جهاد دانشگاهي.
  • كتاب كشت سلول مجموعه روشهاي آزمايشگاهي علوم نوين | به تاليف سيد محمد حسين قادريان، اكرم سادات طباطبائي پناه، رضا اكبرزاده نجار از انتشارات دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي.
  • كتاب الايزا (مجموعه روش هاي آزمايشگاهي علوم نوين) | به تاليف علي حائري، سيد محمد حسين قادريان، رضا اكبرزاده نجار، اكرم سادات طباطبائي پناه از انتشارات دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي
  • كتاب PCR مجموع روش هاي آزمايشگاهي علوم نوين | به تاليف سيد محمد حسين قادريان، اكرم سادات طباطبائي پناه، رضا اكبرزاده نجار از انتشارات ديباج.
  • كتاب روش هاي نوين آزمايشگاهي در توكسيكولوژي | به تاليف هيبت الله كلانتري از انتشارات تيمورزاده.
  • كتاب روش ها و تكنيك هاي نوين آزمايشگاهي در علوم زراعي | به تاليف علي محمد مدرس ثانوي، مهدي پناهي از انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي.

جزوه درس روش هاي نوين آزمايشگاهي

  • جزوه روش هاي نوين آزمايشگاهي | دانشگاه تهران
  • جزوه روش هاي نوين آزمايشگاهي | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات

درس انتقال جرم و حرارت در صنايع غذايي

  • كتاب اصول انتقال حرارت | به تاليف محمد چالكش اميري از انتشارات دانشگاه صنعتي اصفهان.
  • كتاب مباني اصول مهندسي صنايع غذايي | به تاليف سيد كمال الدين رضوي از انتشارات عميدي.
  • كتاب اصول مهندسي صنايع غذايي | به تاليف سيد كمال الدين رضوي از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب اصول مهندسي صنايع غذايي | به تاليف آر. پائول سينگ | به ترجمه عتي مرتضويان از انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد.
  • كتاب اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي | به تاليف هيمن نوربخش و كاظم جهان بين از انتشارات شهرآب.
  • كتاب اصول طراحي كارخانه هاي مواد غذايي | به تاليف رضا اسماعيل زاده كناري و علي معتمدزادگان از انتشارات علوم كشاورزي.

جزوه درس انتقال جرم و حرارت در صنايع غذايي

  • جزوه اصول طراحي كارخانجات | دكتر شاهدي | دانشگاه اصفهان.
  • جزوه انتقال جرم و حرارت در صنايع غذايي | دانشگاه تهران. منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي
  • جزوه اصول طراحي كارخانجات دكتر كلباسي و دكتر محمد حسين حسيني | دانشگاه تهران.
  • جزوه انتقال جرم و حرارت در صنايع غذايي | دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات.

انتخاب بهترين منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي ۱۴۰۲

در مطالب بالا به چندين منابع اشاره كرديم كه همگي آنها از بهترين منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي 1402 مي‌باشد اما اين مطلب به معني اين نيست كه تمامي اين منابع بايستي تهيه و مطالعه شود. توصيه مشاوران دانتل به تمامي داوطلبان آزمون علوم و مهندسي صنايع غذايي، اين است كه براي هر درس يك منبع از ميان منابع معرفي شده، تهيه كنند و سعي كنند همان منبع را به طور كامل مطالعه كنند.

مطالعه يك منبع مناسب و معتبر در كنار فاكتور برنامه ريزي حتما موفقيت را در پي خواهد داشت. براي دريافت مشاوره تحصيلي تلفني با مشاوران مجموعه دانتل با شماره هاي زير تماس بگيريد.

 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه منابع آزمون دكتري مهندسي صنايع غذايي 1402 مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

منبع: منابع دكتري مهندسي صنايع غذايي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/6/23  ] [ ۱۶ ] [ duntelco1 ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب